• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Lillehammer innfrir kriteriene for klubblisens og tas av Handlingsplan

Lillehammer Ishockeyklubb Elite har i dag mottatt informasjon fra Norges Ishockeyforbund om at vi får lisens for herrelaget for kommende sesong uten betingelser og at klubben tas ut av handlingsplanen som vi har vært underlagt de siste årene.

Etter en turbulent periode er vi selvsagt stolte over at de tiltakene som har blitt gjort viser at vi har gjenvunnet kontrollen over klubbens økonomi og kan se frem til en ny sesong der fundamentet for lagene ligger på plass.

Denne snuoperasjonen har vært lagarbeid på sitt beste og styret vil takke alle samarbeidspartnere, Patriotene og andre supportere, alle lokale bidragsytere, ansatte og spillerne som alle har bidratt med et engasjement utover det man kan forvente. VI er også ydmyke ovenfor det ansvaret som ligger foran oss og håper på å videreføre det gode lagarbeidet i den sesongen som kommer.

Samtidig må vi huske at begge juniorlagene og det nystartede damelaget også er en del av klubbens drift og disse lagene har hatt svært gode resultater denne sesongen.

Nå ser frem til en ny sesong med blanke ark, et stort lokalt engasjement og fokus på det sportslige.