• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Lillehammer innfrir kriteriene for klubblisens og tas av Handlingsplan

Lillehammer Ishockeyklubb Elite har i dag mottatt informasjon fra Norges Ishockeyforbund om at vi får lisens for herrelaget for kommende sesong uten betingelser og at klubben tas ut av handlingsplanen som vi har vært underlagt de siste årene.

Etter en turbulent periode er vi selvsagt stolte over at de tiltakene som har blitt gjort viser at vi har gjenvunnet kontrollen over klubbens økonomi og kan se frem til en ny sesong der fundamentet for lagene ligger på plass.

Denne snuoperasjonen har vært lagarbeid på sitt beste og styret vil takke alle samarbeidspartnere, Patriotene og andre supportere, alle lokale bidragsytere, ansatte og spillerne som alle har bidratt med et engasjement utover det man kan forvente. VI er også ydmyke ovenfor det ansvaret som ligger foran oss og håper på å videreføre det gode lagarbeidet i den sesongen som kommer.

Samtidig må vi huske at begge juniorlagene og det nystartede damelaget også er en del av klubbens drift og disse lagene har hatt svært gode resultater denne sesongen.

Nå ser frem til en ny sesong med blanke ark, et stort lokalt engasjement og fokus på det sportslige.