• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Stein Tore Bakken – en ekte klubblegende

På lørdag skal vi hedre vår alles #44, Stein Tore Bakken! En spiller med et stort hjerte for Lillehammer Ishockeyklubb, som har brukt hele sin ishockeykarriere i klubben vår.

Totalt har Bakken spilt 841 kamper (seriekamper, sluttspillkamper og treningskamper) i L.I.K-trøya. Fra hans første skøyteskjær til hans siste bytt som hockeyspiller har Bakken kun viet sin hockeykarriere til Lillehammer Ishockeyklubb. Han har bodd nærmest vegg i vegg med ishallen, og startet på hockeyskolen i 1990 og har siden hatt et brennende hjerte for klubben. Nå skal #44 i taket og vi ønsker at så mange som mulig blir med og hedrer han!

Bakken selv er tydelig på at klubben har betydd mye. Når vi spør han om hvordan det er for han å være en ekte klubblegende er han ydmyk.

-Det er vel egentlig ikke noe jeg har tenkt på. Jeg kan jo ikke si at jeg ser på meg selv som det, så det er jo litt vanskelig å svare på. Men det er jo selvfølgelig hyggelig at noen mener det, og setter pris på den innsatsen jeg har lagt ned i klubben.

Han mimrer tilbake til årene i L.I.K, hans nye tilværelse etter karrieren og gleder seg til lørdag!

-Det er klart at klubben har betydd mye for meg. Jeg har vært i klubben og miljøet så lenge jeg kan huske og har levd det aller meste av livet så langt i klubben. En stor del av mine venner og bekjente kommer fra hockeymiljøet. Et miljø jeg alltid har kunne være meg selv, og som har formet meg som person.

-Å få nummeret heist i taket blir spennende og stort. Det er jo selvfølgelig en ære! Det er jo ikke noe jeg noen gang har drømt om skulle skje, så det blir stor stas! I løpet av min karriere har mamma og pappa har betydd enormt mye for meg! De har lagt til rette for at jeg kunne drive med det jeg syntes var det morsomste i verden, så det er jo klart at de har en veldig stor del av æren for dette. Så tusen takk til dem! Så er det jo også selvfølgelig lagkamerater, trenere og støtteapparat som fortjener en stor takk for all tiden og hjelpen opp igjennom årene!

-De beste minnene fra min karriere er da vi slo Sparta i semifinalen i 2018, og endelig var klare for finale. Da vi kom ut på isen under Hockey Classic for første gang foran en fullsatt Håkons Hall, og seieren året etter.

Som alle vet så kommer det et liv etter hockeyen. Bakken er storfornøyd med sin nye tilværelse.

-Livet etter hockeykarrieren har vært helt fantastisk! Jeg har fått en sønn sammen med samboeren min, og har hatt mye mer tid å bruke på dem og dattera mi. Startet også i ny jobb i Medby AS da jeg ga meg med hockey, og trives veldig godt der. Så kort oppsummert så kunne det ikke vært stort bedre.

Vi i Lillehammer Ishockeyklubb er enormt takknemlige over å ha hatt en bauta som Bakken i klubben vår alle disse årene. Som spiller har han levert stabilitet og trygghet defensivt år etter år. Han har vært en leder med et stort hjerte for klubben vår. Men viktigst av alt har han som menneske alltid vist vei via gode verdier, holdninger og lojalitet.

Sammen skal vi hylle vår egen Stein Tore Bakken!