• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Søndag Søn 27 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan

For en festdag!

Lillehammer seier x 2 og fantastisk stemning!

Da er Hockey Classic 2022 historie. Dette vil bli en dag som kommer til å bli husket som en dag med mye smil, glede og jubelscener for alle som er glad i Lillehammer Ishockeyklubb. Fantastisk oppmøte, herlig ramme og god steming er det som ble nøkkelordene for årets store begivenhet!

Historisk oppmøte i Bambusa-ligaen!

Først på dagen så ble det en solid 5-2 seier for våres damer i Bambusa-ligaen over Stavanger Oilers. Foran 1340 tilskuere som også ble rekordoppmøte for kvinnehockey i Norge så satte jentene standarten for hvordan den store dagen skulle bli!

Så var det duket for gutta på kvelden. Publikum strømmet til og til slutt dukket det opp 6532 tilskuere i Hockey Hall som ble vitne til en herlig hockeymatch og det ble laget en herlig atmosføre og ramme før, under og etter kampen!

Effektive og tålmodige L.I.K.

Det var en god intensitet og mye tøffe dueller på isen, ingen av lagene ønsket å gi bort en eneste meter. Stavanger Oilers hadde initiativet og mest puck, men L.I.K.-gutta holdt seg til kampplan og var tålmodige. På tampen av 1.periode fikk L.I.K. en mulighet i overtall som de tok godt vare på. Kapteien Nick Dineen mottok pucken ganske fri i sona, fikk tid til å sikte og smalt inn 1-0 via metallet og fikk hele hallen til å eksplodere!

I andre periode fortsatte Oilers å ha banespillet og tok ofte skudd, men Lillehammer lå kompakt sammen med en god Trym Gran bakerst i buret. Oilers fikk likevel hull på byllen i sitt overtallspill da Colton Beck satte inn et hardt slagskudd og utlignet til 1-1. Men rett før periodeslutt skulle L.I.K. få med seg en scoring. Rett fra dropp kastet Adrian Ellingsen seg etter en løs puck og retur fra Henrik Holm og pirket inn 2-1 ledelse som L.I.K. tok med seg inn til pause.

Den ledelsen ga L.I.K. aldri fra seg i 3 periode takket være enorm lagmoral og en matchvinner i Trym Gran i målet. Et av avgjørende øyeblikk var da det glapp i forsvaret og Oilers kom to mot "null". Gran var offensiv og reddet en tversoverpasning med spaken til enorm jubel i Håkons Hall. Derifra og ut var det ingen tvil, L.I.K. løftet seg og slapp aldri gjestene til noen store sjanser. Da L.I.K. fikk en mulighet i overtall med 3:05 igjen av perioden så det lyst ut mtp på seier. Og da William Mäkinen bare sekunder senere smadret inn 3-1 via metallet så løftet taket seg i Håkons Hall og festen hadde virkelig begynt! Det definitive punktum ble satt av Henrik Eriksson som sementerte det hele med scoring i tom kasse og fastsatte sluttresultatet til 4-1!

Dermed ble det seier både i Bambusa-ligaen og Fjordkraftligaen og det hele ble bare en stor fest på og utenfor banen for L.I.K!

Denne uken her var en viktig uke for klubben, sportslig og økonomisk. Sportslig ble det en stor suksess og opptur med seier både på Hamar og i Hockey Classic. De to seierne betyr mye, både mtp på selvtillit og optimisme for dem som skal skje videre denne sesongen. Laget viser nok en gang at de kan hamle opp mot de aller beste og kan slå hvem som helst, når som helst.

Vi vil takke alle som møtte opp på årets Hockey Classic, supportere, frivillige, sponsorer, samarbeidspartnere og ikke minst årets gjester fra Stavanger! Tusen takk for samtlige bidrag, engasjementet, god stemning og herlig ramme! Denne uken gir en optimisme inn i fremtiden og vi har stor tro på at dette skal gå bra, takket være alle bidrag og deres støtte!