• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Et ønske om et godt samarbeid

Det er ingen tvil om at det har blåst både i og rundt klubben i en lengre periode nå. Med ny ledelse i spissen ønsker vi i L.I.K å sette en strek. Patriotene, frivillige og andre supportere er noen av våre viktigste støttespillere.

Det var derfor også en trist nyhet å få, når styret i Patriotene valgte å trekke seg. Det er et sterkt ønske fra klubben sin side å inngå et godt samarbeid som kan funke i lang tid fremover. Etter et konstruktivt og hyggelig møte torsdag kveld, er vi ganske sikre på at alle ønsker å dra i samme retning.

Personangrep, mobbing og sjikane er ord som har blitt mye brukt i den siste tiden. Personangrep som går på spillere, frivillige, supportere eller andre i klubben er noe vi finner uakseptabelt, og som både L.I.K og Patriotene stiller seg bak. Vi minner likevel om at det er lov å vise engasjement på godt og vondt. I tiden fremover vil vi legge vekt på at alle som vil komme på kamper skal føle seg velkommen og trives i Eidsiva Arena.

-Det er trist at Patriotene lenge har følt seg nedprioritert i egen klubb. Jeg som daglig leder har hatt supporterne høyt på prioriteringslista, og kalte dem inn til et møte så fort det lot seg gjøre. Supportere er en trofast samarbeidspartner i tykt og tynt. Vi håper at vi i løpet av kort tid får landet en god og langsiktig avtale som gjør begge parter godt. Uavhengig av hvilken form supporterne kommer i, står vi som klubb klare for å ta vare på dem, hjelpe dem og ikke minst samarbeide med dem i tiden fremover, forteller ny daglig leder i L.I.K, Torgeir Sundgot.

-Vi føler vi nå har fått støtte fra klubben, og har stor tro på den nye ledelsen. Stemningen etter dette møtet er betraktelig bedre nå som vi har fått luftet både frustrasjon og skuffelse. Vi kommer derfor til å samle oss og diskutere veien videre for Patriotene, sier styret i Patriotene, som opplevde møtet som konstruktivt og opplysende.

På vegne av klubben ønsker vi å beklage til alle supportere som føler seg sveket. Nå skal vi i ledelsen ned på gulvet for å jobbe, for å få ut det beste potensialet i Lillehammer Ishockeyklubb, forhåpentligvis i samarbeid noen av våre viktigste støttespillere: Patriotene.