• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan

Kjære Storebror!

Det siste året har vi gjenbygd Lillehammer Ishockeyklubb. Dette har vi gjort for at dere skal ha en lillebror å tøffe dere mot. I januar trodde dere nok at vi solgte unna arvesølvet i setra på Lillehammer og vurderte å legge ned seterdriften. De midlene vi fikk inn ved å selge sølv har vi brukt godt for å være klare til tøffe Mjøs-derbyer fremover og særlig Hockey Classic i egen seter.

Nå har vi rigget norsk idretts storstue og er klare til å ønske dere velkommen til fjells. Og er du supporter så støtter du din egen klubb. Den søndre svingen, det vil si nærmest fjøset deres i Hamar, er deres hjemmebane og inntektene tilfaller Storhamar. Så glade er vi for at det er nettopp dere som kommer på besøk.

Kampene blir magiske. Det blir intro, lys, lyd, show, supportertelt, familietelt og mye mer både inne i setra og ute på tunet. Det er altså ingen grunn til at dere som er gule og blå ikke skal komme til Lillehammer denne dagen. Vi stiller med våre beste menn og kvinner på isen. Vi er klare for å kjempe, heie, pipe og synge mot dere under kampene og håper dere reiser gule og blå tilbake tilbake til Hamar.

Når er det 2000 billetter igjen før setra er full. Dere må derfor kjøpe billetter raskt hvis dere skal være med på festen. Og hvis du allerede har kjøpt, så kjøper du noen billetter til og ta med deg nabobonden, gårdsgutten, avløseren, sauene eller svigermor. Dette blir gøy for Lillehammer, Hamar og norsk hockey. Kom deg på kamp! Vi skal ha full seter!

Ærbødig hilsen fra Lillebror