• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
I dag 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Mandag Man 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar

Misvisende overskrift i dagens GD

I dagens GD er overskriften «Hockeyklubben i dyp pengekrise». Dette er en direkte misvisende overskrift.

Det saken omhandler er regjeringens forslag til krisepakke 4 (fra januar til juni 2021), hvor innstillingen fjerner kompensasjonsordningen på 50 % på avlyste kamper.

For alle lagene i Fjordkraftligaen kan det skape store økonomiske utfordringer, hvis det ikke lar seg gjøre å gjennomføre kampene og sluttspillet.

Helsen til spillerne kommer alltid først, og lagene som har hatt smitte i troppen gjennomfører nå «Return to play» programmet, som er opptrening i veldig kontrollerte former frem til Fjordkraftligaen starter opp igjen i starten av februar.

Utfordringen er å finne nok kampdager til å gjennomføre grunnserien og sluttspillet på en måte som ivaretar spillernes helse, samt å bli ferdig før Hockey VM i mai.

Innstillingen fra regjeringen skal behandles i dag, og Norges Idrettsforbund og særforbundene trykker hardt på for at betingelse fra krisepakke 3 videreføres.

Når det gjelder økonomien i Lillehammer Ishockeyklubb Elite så er ikke regnskapet for 2020 ferdig enda, men til tross for alle utfordringene rundt covid 19, har vi kontroll og resultatet ender med grønne tall.

Håper dette var oppklarende.

God helg til dere alle.