• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
I dag 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

- Vi trenger sårt en seier nå etter veldig mange jevne kamper

To viktige kamper står for tur. Frisk Asker hjemme i kveld og Stjernen borte på lørdag. To kamper som må vinnes for å beholde 5. plassen på tabellen. Vi har tatt en prat med Alexander Reichenberg om hans prestasjoner og tanker om dagens kamp.

I kveld kommer Frisk Asker på besøk! Laget som ligger 3 poeng bak oss med en kamp mindre spilt. Det blir derfor svært viktig å vinne i dag for å beholde tabellplassen og fortsette i det gode sporet.

Vi har tatt en prat med Alexander Reichenberg om hans sesong hittil, fraværssituasjonen i laget og dagens viktige kamp mot Frisk Asker! Alexander har gjort en meget sterk sesong med 25 poeng på 20 kamper, fjerde beste poengplukker i ligaen. Selv sier han følgende om sine gode prestasjoner så langt kontra forrige sesong: "Det er veldig vanskelig å vite hva det er som er den største forskjellen. Men har mye med trivsel og tillit å gjøre. Jeg har det veldig fint med gutta på laget i år. Vi spiller en morsomt hockey som passer meg veldig godt. Man spiller med senka skuldre og en helt annen ro."

Han fortsetter videre med å skryte av unggutta i laget som har steppet opp under fraværene: "Vi har en del ute ja men da får noen andre muligheten. Vi har noen litt yngre som gjorde det bra sist på Jordal. Da tenker jeg mest på Torjus som jeg synes gjorde en meget god jobb. Lucas har også gjort en god figur etter at Robin ble ute."

Dette trekker Alexander frem som nøkkelen i dagens kamp mot Frisk Asker: "Spillet foran begge mål er noe vi har jobbet mest med. Er vi gode i egen sone kommer det andre. Vi må spille med litt mer desperasjon enn Asker i dag. Vi trenger sårt en seier nå etter veldig mange jevne kamper. Vi trenger støtte, og spiller bedre når det mye trøkk i hallen. En seier på en torsdagskveld har nok de fleste i byen lyst til å få med seg. Kom på kamp!"

BLI MED PÅ KAMP I DAG! SAMMEN GÅR VI FOR TRE NYE POENG!