• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Mjøsderby

L.I.K. gjester Hamar på lørdag

En travel uke avsluttes på Hamar hvor lagene braker sammen for femte gang denne sesongen. Nok en tøff oppgave venter L.I.K.-laget da et hardtsatsende og medaljejagense nabo står på motsatt banehalvdel.

Lillehammer har gjort to gode kamper denne uka med seier mot Ringerike, ga kamp helt inn mot tabelltoer Sparta og har nå et sterkt ønske om å overraske alle og kapre med seg poeng på Hamar. CC Amfi har vært en arena hvor Lillehammer har trivdes i de to siste sesongene og hvor fire av de fem siste besøkene har endt med L.I.K.-seier.

Denne sesongen er det 2-2 i innbyrdes oppgjør mot Storhamar hvor L.I.K. har til sammen tatt 7 av 12 mulige poeng fra de gule og blå. Skulle L.I.K. ta minst et poeng i dette oppgjøret så vinner vi altså innbyrdes oppgjør mot naboen for andre sesong på rad! Alle forstår at det blir en tøff oppgave for et ungt L.I.K.-lag, men det er bare en hockeykamp og ting kan skje. Det skal i alle fall ikke stå på innsatsen og hjertet som gutta skal spille med for klubben og drakta.

Kampstart i CC Amfi er kl 18:30 og vi håper du tar turen enten med Patriotene eller selv par mil sørøver for å støtte laget i derbyet!

Statistikk:

  • Poengkonge: Sverre Rønningen 6+17=23 poeng - Patrick Thoresen 14+29=43 poeng
  • Flest mål: Vegard Fredriksen 8 mål - Jacob Berglund 20 mål
  • Daniel Ingvaldsen 87,3% / 3,81 GAA - Markus Stensrud 91,2% / 1,95 GAA
  • Powerplay: 20,2% - 22,5%
  • Undertall: 82,8% - 81,6%