• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Hjemmekamp i 4. kvartfinale!

La oss fylle Eidsiva Arena!

Det har vært en tøff kvartinaleserie mot Oilers som nå leder 3-0 i kamper og er en seier unna avansement til semifinale. Det unge og skadepregete Lillehammer-mannskapet har hatt tunge dager på jobb på bortebane i DNB, men hjemme i den andre kampen i serien så ga L.I.K. en skikkelig match. La oss sammen samle oss og gi Oilers en tøff kamp i det fjerde oppgjøret og lage en skikkelig god stemning på og utenfor isen!

Man har nevnt flere ganger og understrekt at Lillehammer har en tøff hverdag siden jul. Vi har kjempa mot veggen og i oppoverbakke både på og utenfor is siden den tid. Det har vært tøft, brutalt, noen kvelder deprimerende, men i enden så lyser det et lys. Klubben står sterkere sammen nå, man har truffet realitetene og må bygge på nytt. Sammen skal vi klare det. Men først skal vi gjøre unna dette sluttspillet, et NM-sluttspill som helt ventet har vært tøft, men hvor gutta viser mot og kjemper på. I den fjerde kampen på hjemmebane så fortjener de ALL støtte de kan få!

Vi håper du tar med flere av de du kjenner og familie på kamp og får med deg en godbit i NM-sluttspillet hvor det unge og "nye" L.I.K.-laget skal kjempe for klubben, for logoen og for hverandre.

Kampstart i Eidsiva Arena er kl 19:00. Velkommen på kamp!

Stillingen i kvartfinalene, best av syv kamper:

  • Stavanger Oilers - Lillehammer 3:0 i kamper
  • Storhamar - MS 3:0 i kamper
  • Vålerenga - Frisk Asker 3:0 i kamper
  • Sparta - Stjernen 3:0 i kamper