• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
I dag 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan

Klart for kvartfinaler

Første kamp i DNB Arena

Sluttspillet er endelig her og nå skal åtte lag ut på reise mot kongepokalen. For L.I.K. venter en meget tøff oppgave i å møte serievinneren Stavanger Oilers i kvartfinaleserien. Lillehammer sin motstander er selvsagt store favoritter, og ikke bare i kvartfinalene men også en av favorittene til å ta bøtta.

Seriespillet ga L.I.K. en syvende plass, en plassering mange også forhåndstippet L.I.K. på før sesongen. I første del av sesongen var L.I.K. godt med topp-6 lagene og hadde heng, så endret forutsetningene seg underveis, man mistet mange spillere og annet 7.plass var utenkelig.

Heldigvis hadde man god avstand ned til lagene under, og 7.plass var så å si sikret i god tid før siste innspurt. Det er vanskelig å synse hvor L.I.K. hadde endt i en "normal sesong", men det er ikke noe tvil om at man hadde utfordret lagene over seg på tabellen. Uansett så er realitetene det de er, og i 2023 så har L.I.K. plukket med seg 7. poeng. Det er ikke mye, men det er likevel 7.poeng man kan være stolte av mtp. situasjonen man havnet i. Det har vært en tøff, men lærerrik reise for det unge mannskapet i 2023 så langt. og nå blir det enda mer læring i en tøff serie mot Oilers. Gutta er klare og skal gi alt de har!

Første kamp går av stabelen i DNB Arena i morgen kl. 19.00. Kampen kan ses på TV2 sine plattformer eller følges på GD.no. Det er kamper anner hver dag, noe som betyr at kamp nr 2 er på hjemmebane i Eidsiva Arena på søndag. Også kamp 4 er på hjemmebane torsdag neste uke. I sluttspillet spilles det best av syv, dvs første lag til fire seiere avanserer videre.