• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Klart for kvartfinaler

Første kamp i DNB Arena

Sluttspillet er endelig her og nå skal åtte lag ut på reise mot kongepokalen. For L.I.K. venter en meget tøff oppgave i å møte serievinneren Stavanger Oilers i kvartfinaleserien. Lillehammer sin motstander er selvsagt store favoritter, og ikke bare i kvartfinalene men også en av favorittene til å ta bøtta.

Seriespillet ga L.I.K. en syvende plass, en plassering mange også forhåndstippet L.I.K. på før sesongen. I første del av sesongen var L.I.K. godt med topp-6 lagene og hadde heng, så endret forutsetningene seg underveis, man mistet mange spillere og annet 7.plass var utenkelig.

Heldigvis hadde man god avstand ned til lagene under, og 7.plass var så å si sikret i god tid før siste innspurt. Det er vanskelig å synse hvor L.I.K. hadde endt i en "normal sesong", men det er ikke noe tvil om at man hadde utfordret lagene over seg på tabellen. Uansett så er realitetene det de er, og i 2023 så har L.I.K. plukket med seg 7. poeng. Det er ikke mye, men det er likevel 7.poeng man kan være stolte av mtp. situasjonen man havnet i. Det har vært en tøff, men lærerrik reise for det unge mannskapet i 2023 så langt. og nå blir det enda mer læring i en tøff serie mot Oilers. Gutta er klare og skal gi alt de har!

Første kamp går av stabelen i DNB Arena i morgen kl. 19.00. Kampen kan ses på TV2 sine plattformer eller følges på GD.no. Det er kamper anner hver dag, noe som betyr at kamp nr 2 er på hjemmebane i Eidsiva Arena på søndag. Også kamp 4 er på hjemmebane torsdag neste uke. I sluttspillet spilles det best av syv, dvs første lag til fire seiere avanserer videre.