• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Søndag Søn 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Søndag Søn 5 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Aleksander Smirnov blir ny hovedtrener!

Aleksander Smirnov blir ny hovedtrener i L.I.K. 56-åringen, med lang fartstid som trener, har signert en 1+1-avtale med klubben.

Vi kan med stor glede meddele at Aleksander "Sasja" Smirnov har signert avtale med oss, og blir ny hovedtrener i Lillehammer Ishockeyklubb.

For de som ikke kjenner deg, hvem er Aleksander Smirnov?

Jeg er 56 år gammel, og har jobbet som trener helt siden jeg la opp som hockeyspiller i 2006. I løpet av min hockeykarriere har jeg vært heldig og vært med på mye og faktisk vunnet en del både som spiller og som trener. Mitt siste oppdrag som trener var i Ak Bars Kazan (KHL) hvor jeg jobbet i 3 år. Det var mine beste år som trener hittil, hvor vi også vant Gagarin Cup i 2018.

Det er en toppmotivert Smirnov som kommer til Lillehammer og L.I.K.

Etter spennende samtaler med organisasjonen og Atle så likte jeg tankene og ideene til klubben og om hvordan de vil utvikle seg. Det er en bra utfordring for meg og jeg er veldig motivert og klar for å gjøre mitt beste for klubben.

Smirnov har vært nærmere 10 år på Hamar, men setter nå kursen drøye 6 mil nordover.

Jeg tenker ikke noe på det at jeg har jobbet på Hamar i mange år. I vårt yrke både som spillere og som trenere er dette naturlig del av hverdagen å bytte klubb. Fra nå tenker jeg bare på Lillehammer ishockeyklubb og er glad for å være her.

Smirnov synes laget så langt ser spennende ut.

Laget har en bra norsk stamme og har mange spennende talenter. I tillegg har vi noen erfarne spillere som er viktige for kontinuiteten.

Med en ny trener inn kommer det alltid nye impulser og ideer og på spørsmål om hvilken hockey publikummet i Eidsiva Arena kommer til å få se kommende sesong svarer han følgende.

Det er for tidlig å svare på hvilken type hockey vi skal spille. Vi må bli kjent med hverandre og jeg må kjenne spillerne mine og dems styrker. Det jeg kan love er at spillerne og jeg skal gi alt i hver enkelt kamp og spille for publikum. Ambisjonen min er å utvikle klubben og laget til å etablere seg på øvre del av tabellen på sikt. Vi skal samtidig tenke offensivt og spille for de aller høyeste målene og plasseringer.

På nåværende tidspunkt har Lillhammer 16 spillere på kontrakt foran kommende sesong og nå starter jobben med å få på plass de siste brikkene.

Her må vi se på hva Atle Svensrud har på papiret i dag, og så skal vi skal sammen jobbe med dette videre.

Med det ønsker vi Aleksander Smirnov velkommen til klubben!