• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan

Spennende amerikaner klar for L.I.K

27 år gamle Dallas Gerads er klar for L.I.K

Dallas Gerads er en amerikansk Center/Forward fra Blaine, Minnesota. Han har spilt de to siste sesongene i ECHL for Greenville Swamp Rabbits med et lite opphold i AHL for Cleveland Monsters. Før det spilte han D1 college hockey i fire år for Minnesota State Mankato. Kontrakten hans er i første omgang en tryout-kontrakt på en måned med mulighet for forlengelse.

“Jeg er en hardtarbeidende toveis-center som bringer en god blanding av ferdigheter og hardt arbeid. Jeg er en fysisk spiller som også vil spille andre gode, men også gjøre mål. Jeg jobber ekstremt hardt og jobber hele tiden for å bli bedre hver dag. Jeg har også gode lederegenskaper, noe jeg vil ta med meg til laget også. Jeg har ikke hørt annet enn gode ting om Norge og Lillehammer, og har snakket med noen venner som har spilt i Norge, de hadde ikke annet enn gode ting å si. Jeg har hørt hvor vennlige folk er og hvor vakkert Norge er. Den siste tiden har jeg trent i Minnesota med et college-lag og føler meg veldig klar når jeg kommer til Lillehammer og er spent på å komme i gang og møte laget, ansatte, fans og spille for Lillehammer! Jeg har hørt at ligaen er rask og skilled med mange dyktige spillere! Jeg er spent på denne muligheten og utfordringen jeg har foran meg!”

Med støtte fra et knippe trofaste sponsorer; Thor Bergseng & Co AS, Medby AS, Structor AS samt en sponsor til har det vært mulig å signere Dallas.

Vi gleder oss til Dallas er på plass!