• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

Markedsnytt

Flere Partnere fornyer sine avtaler. Øyvind Berg og Rune Kaadekilde Hansen blir godt tatt i mot ute hos Partnerne, og er i god rute foran neste sesong.

06565 Drosjene er med videre!

Salgssjef Øyvind Berg i Lillehammer Ishockeyklubb er glad for å ha Lillehammer Taxi med videre.

I 06565 Drosjene/Lillehammer Taxi er det i alt 18 personbiler/stasjonsvogner.

2 drosjer med 6 seter/passasjerer 3 drosjer med 8 seter/passasjerer 3 drosjer med 16 seter/passasjerer 8 og 16 seters minibusser er bygd for håndtering av rullestol.

Totalt 33 biler og maxi taxi.

Trenger du drosje? Benytt deg av klubbens Partner og ring 06565.

Partner Lillehammer Bilskadesenter fornyer avtalen!

Lillehammer Bilskadesenter i Industrigata 58B er selvsagt med Lillehammer Ishockeyklubb i ytterligere en sesong, sier Daglig leder Bjørn-Arne Branden.

Lillehammer Bilskadesenter ble etablert i 1998 av lokale bilforhandlere og eies i dag av fire lokale bilforhandlere. Vi har topp moderne lokaler for karosseri og lakkskader. Våre medarbeidere er under kontinuerlig opplæring for å tilfredstille kravene til sikker reparasjon. Vårt karosseriverksted er godkjent av Statens Biltilsyn, og vi er medlemmer av Norges Bilbransjeforbund. Lillehammer Bilskadesenter er miljøsertifisert som Miljøfyrtårn.

Har du skade på bilen, ta kontakt med partner Lillehammer Bilskadesenter.

Gullpartner Ramirent er med!

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier.

Hvorfor leie maskiner og utstyr? En av de viktigste grunnene til å leie fremfor å eie, er at du kan få akkurat det du trenger, bare når du trenger det.

Hvorfor velge Ramirent? Vår visjon er å gi en uslåelig kundeservice innen utleie av maskiner og utstyr.

Trenger du utstyr, så besøker du Ramirents avdeling i Hovemovegen 39 på Lillehammer. Åpningstider 07.00 til 16.00.

Enda en Partner fornyer!

I Gausdal har Lillehammer Ishockeyklubb veldig mange bedrifter som samarbeidspartnere. Markedssjef Rune Kaadekilde Hansen er glad for at Sigurd og Ola Grimstad as velger å være med oss videre.

Sigurd og Ola Grimstad AS ble grunnlagt helt tilbake til 1939 av Sigurd Grimstad. Allsidighet og nærhet til kundene er viktige bærebjelker i virksomheten vår, sier Daglig Leder Arvid Grimstad. I dag har vi godt over 40 kjøretøy i daglig drift og kan transportere det meste bortsett fra kjøl/frysevarer. Med destinasjoner over hele det sørlige Norge, kan vi være fleksible med tanke på returtransport. Fra Kankerud Fjelltak i Gausdal og Bottum grustak på Fåberg leverer vi alle typer grusmasse.

Sigurd og Ola Grimstad samarbeider allerede med flere andre av klubbens Partnere avslutter Arvid Grimstad.

Velkommen til oss. Du finner oss i Baklivegen 1398 i Østre Gausdal. 61226850 eller [email protected]

Benytte Dere av klubbens samarbeidspartnere!

Dokka Entreprenør as – best i grunn.

Dokka Entreprenør as, etablert i 2004, er et engasjerende entreprenørselskap som foretrekker mindre og mellomstore offentlige infrastrukturkontrakter. Vi har i hovedsak Innlandet som arbeidsområde. Dokka Entreprenør as bruker mye tid og ressurser på kompetanseheving av alle ansatte, og har et meget godt arbeidsmiljø med minimalt sykefravær, sier Daglig leder Henry T Ringvold i Dokka Entreprenør as. Dokka Entreprenør har sitt hovedkontor på Dokka. Trenger du hjelp , ta kontakt med Dokka Entreprenør på telefon 90829098.

Markedssjef i Lillehammer Hockey, Rune Kaadekilde Hansen er veldig fornøyd med å ha Dokka Entreprenør tilbake som Bronse partner.

NTNU og Lillehammer Ishockeyklubb fortsetter sitt samarbeide på Gullpartner nivå.

Hos NTNU Gjøvik kan man kombinere toppidrett med studier ! Som toppidrettsstudent ved NTNU gir vi deg mulighet til å tilrettelegge og tilpasse din utdanningsplan slik at studiene lettere lar seg kombinere satsing på toppidrett, sier toppidrettsveileder Andreas Hagen. Salgssjef Øyvind Berg i Lillehammer Ishockeyklubb er glad for å ha en aktør som NTNU er med oss videre.

Litra Containerservice er med videre!

Vår styrke er pålitelighet, stor kapasitet, lokal kunnskap og alltid god service, sier Trond Larsen i Litra Containerservice. Vi hjelper deg til en miljøriktig og økonomisk avfallshåndtering av alle typer avfall, spesialavfall inkludert.

Litra Containerservice as har hovedkontor i Lillehammer, og er et firma som rendyrker utleie og transport av containere og beholder for renovasjon.

Ta kontakt med Lillehammer Ishockeyklubb Partner, Litra Containerservice.

Enda en Gullpartnermed ny avtale:

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo kan du kjøpe i delebutikken.

Plasssjef Kent Sanden ønsker alle hockeypartnere og supportere velkommen til en hyggelig bilprat i Korgvegen 25 på Lillehammer.