• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan

Ny prosjektleder på plass i L.I.K.

Julie Grime Engely er ny prosjektleder i L.I.K.

Styret har ansatt Julie Grime Engely som prosjektleder i Lillehammer Ishockeyklubb Elite. Julie begynner også 1. februar 2024 sammen med vår nye klubbsjef, Torgeir.

Julie har i dag i en deltidsstilling som daglig leder i Centrum Tigers i BLNO og som prosjektleder i Zuccarellostiftelsen. I tillegg er hun styremedlem i Holmen Hockey med spesielt fokus på å følge opp jentehockey. Julie flytter fra Oslo til Lillehammer til oppstart 1. februar.

Ansettelsen av Julie er gjort etter avtale med bredde som er med på å finansiere stillingen.

Julie sier følgende om sin nye stilling:

"Først og fremst har det vært et mål å få seg en 100% stilling i idretten en lengre periode, og når muligheten åpnet seg i en ny by og i en så spennende klubb vekket det en stor interesse hos meg. Hovedoppgavene blir klubbdrift for elite og bredde, kommunikasjon, jenteprosjekter og øvrige prosjekter som hockeycamper osv. Det er mye jeg ser frem til. Jeg var på plass på Hockey Classic i helgen og er imponert over arrangementet. Jeg kommer fra basketball som idrettsklubb nå. Det vil jo si at jeg er godt kjent med sesongbasert idrett og oppsett. I tillegg har jeg jobbet i Zuccarellostiftelsen siden januar 2021. Der har jeg jo blitt godt kjent med hockey-Norge. Jeg er oppvokst i Asker med en storebror i hockeyen og er derfra kjent med sporten fra jeg var liten. Per dags dato sitter jeg også i styret i breddeklubben Holmen Hockey. Jeg kommer fra Zuccarellostiftelsen og basketballklubben Centrum Tigers, og gleder meg til å fortsette karrieren i Lillehammer, både som by og klubb. Det er mye spennende som skjer generelt i hockey-Norge, og det er spesielt mye potensialet i LIK. Det blir spennende å ta med seg erfaringen jeg har fra mine nåværende jobber inn i noe nytt. Dere kan forvente en hardtarbeidende jente med mye energi. Jeg er et ja-menneske med mye engasjement. Jeg brenner for idretten og kommer til å gjøre mitt ytterste for at klubben lykkes i tiden fremover. Ansettelsesprosessen har vært veldig profesjonell. Jeg har blitt fulgt opp over en lenger periode og jeg opplever folka som har vært involvert som svært inkluderende og varme. Dette er jo også en av grunnene til at jeg tok valget med å flytte så langt på meg. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med enda flere i klubben og hører rykter om at det er svært likandes mennesker i og rundt LIK!"

Vi gleder oss enormt over at Julie blir med oss på laget og ser frem til Februar!

Velkommen inn i L.I.K-familien, Julie!

Foto: Schjærven reklamebyrå.