• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 September Sept
Fredag Fre 11 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Lørdag Lør 26 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Tirsdag Tir 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des

Austin Cangelosi er tilbake

Vi har gleden av å informere alle med et hjerte for Lillehammer Ishockeyklubb at Austin Cangelosi vender tilbake til klubben. 25-åringen, som kommer fra spill i DEL (øverste nivå i Tyskland), har signert en ettårskontrakt!

Austin tok Lillehammer-publikummet med storm i 18/19-sesongen og leverte hele 63 poeng (31 mål og 32 assist) på 55 kamper i serie- og sluttspill. Med sin enorme fart, offervilje og vanvittige droppferdigheter var det en vaskeekte publikumsfavoritt som forlot Lillehammer våren 2019 til fordel for øverste nivå i Tyskland. Nå vender han tilbake til Lillehammer og L.I.K..

  • Den største grunnen til at jeg kommer tilbake til Lillehammer er folkene som er involvert i klubben, såvel som i byen. Jeg har masse kjærlighet til alle involverte inkludert i staben, sponsorer, venner utenfor isen og ikke minst lagkameratene mine. Jeg har også noe «unfinished business» under sluttspillet når jeg var her sist. Jeg har fortsatt en sur følelse av når vi tapte mot Frisk (i kvartfinalen) og jeg kan ikke vente med å komme tilbake til isen og gjøre opp igjen det.

Cangelosi klarer ikke legge skjul på hvor tilfreds han er med å være tilbake.

  • Det kommer til å føles veldig bra å være tilbake på isen. Jeg er komfortabel i Lillehammer og det gjør at jeg kan være selvsikkert.

Austin ble som nevnt godt kjent blant Lillehammer-publikummet for sin ekstreme fart og ferdigheter i droppsirkelen. 25-åringen sier at vi kan vente oss det samme av han bare ende bedre enn sist.

  • Alle kan forvente de samme tingene fra meg som når jeg var her sist. Men jeg mener jeg har utviklet meg siden den gang - slik at jeg kan gjøre ting enda kjappere og mer effektivt.

Med under tre måneder igjen til pucken droppes i Eidsiva Arena lørdag 3. oktober begynner virkelige laget å ta form. Cangelosi liker det han ser.

  • Jeg blir veldig giret når jeg ser på stallen for kommende sesong. Vi har en bra gruppe med eldre spillere som har spilt her i mange år og vet hvordan man skal vinne. Og når det gjelder de spillerne jeg ikke har spilt meg har jeg bare hørt veldig positive ting.

Om det skulle være noen tvil - Austin kommer tilbake til Lillehammer med ett mål for øyet.

  • Målet vårt for neste sesong er enkelt: vinne! Jeg ville ikke komme tilbake hit om jeg ikke trodde vi kunne vinne. Det vil bli flere gode lag i denne ligaen neste sesong, men det er ingen grunn til at ikke vi kan stå igjen som vinnere på slutten av sesongen, avslutter Cangelosi!

Atle Svensrud er naturlig nok svært fornøyd med å ha signaturen til Austin på plass.

  • Vi tok kontakt allerede i vinter - så dialogen har vært lang og god. Alle vet hva Austin står for som spiller - han var veldig god sist han var her. Han ønsket seg også tilbake til klubben. Han kan brukes som både ving og center, hvilket gir oss flere valgmuligheter - noe som er viktig for oss. Det føles trygt og hente en som har levert så bra i ligaen tidligere, avslutter Svensrud.

Med det er det bare å glede seg over at Cangelosi har kommet tilbake til oss og blir å se i L.I.K.-drakt kommende sesong!