• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
I dag 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Patrik Bäärnhielm blir ny salgs- og arrangementssjef!

Tidligere L.I.K spiller Patrik Bäärnhielm blir vår nye salgs- og arrangementssjef.

Patrik Bäärnhielm blir ansatt som ny salgs- og arrangementssjef i Lillehammer ishockeyklubb. Svensken som tidligere har spilt for L.I.K kommer fra jobb som markedsansvarlig i Gjøvik Hockey.

Mine arbeidsoppgaver som markeds/arrangementssjef blir å fortsette satsningen på produktet Lillehammer Ishockeyklubb, og være en del av laget som skal videreutvikle klubben. En stor del av jobben blir å følge opp samarbeidspartnere, og se etter nye bedrifter å få med på laget. Utover det så finnes det mye bra å jobbe videre på når det kommer til arrangementet rundt kampene. Jeg har ikke hatt mer en ett par møter med noen deler av styret og Per Olav, men det virker som alle har et ganske likt syn på målene med jobben min. Men dette er et lagspill, så jeg synes man skal gi dette tid og presentere en mer gjennomtenkt plan med framtiden på markeds/arrangement.

Øyvind, Rune og mange fler har jobbet knallhardt i mange år for klubben på markedssiden, så det er bare å fortsette med den gode jobben.

Min relaterte bakgrunn til jobben startet under mine 3 siste år som spiller, da jeg jobbet med marked på Storhamar. Etter jeg sluttet for 6 år siden har jeg jobbet med det samme for Gjøvik Hockey der vi har hatt en bra reise og bygget opp klubben til en stabil førstedivisjons klubb. Jeg har trivdes veldig godt med jobben på Gjøvik og det var et tungt valg å gi de i dag (Fredag) beskjeden om at jeg gir meg. Men jeg ser veldig frem til nye utfordringer her. Sier Patrik som gleder seg veldig til å komme i gang med arbeidet.

Det jobbes veldig bra om dagen for å bygge et lag, og en administrasjon for framtiden. Styreleder Per Olav Andersen er veldig fornøyd med prosessen.

Klubben har vært gjennom en grundig prosess sammen med vår samarbeidspartner Adecco, og har landet på Patrik som den best egnede kandidaten. Det var stor interesse rundt stillingen og vi er takknemlig for at klubben fortsatt har den tilliten i markedet. Patrik kommer fra stillingen som markedsansvarlig i Gjøvik Hockey. Klubben er godt i rute med arbeid mot samarbeidspartnere og arrangementer for kommende sesong, men denne ansettelsen er en del av en langsiktig satsing på klubbutvikling. Stillingen erstatter Rune Hansen som går over i pensjonistenes rekker etter å ha gjort en fantastisk innsats for klubben, og samarbeidspartnere i en årrekke sier styreleder Per Olav Andersen.

Vi ønsker Patrik velkommen på laget, og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen!