• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Stephanie Gerads er klar for damelaget!

Den 27 år gamle forwarden Stephanie Gerads er offisielt klar for spill med damelaget!

Det er med glede vi kan ønske velkommen til Stephanie Gerads! Stephanie er en amerikansk forward med lang erfaring. Hun har tidligere spilt collegehockey NCAA D1 i USA for Minnesota State University (WCHA) og St. Lawrence University (ECAC), samt på øverste nivå i Tyskland for Eisbären Berlin. Etternavnet er nok kjent for de fleste Lillehammer-supportere, da hun er gift med herrelagets #13 Dallas Gerads. Stephanie selv skal bære #45 på drakta og er klar for spill på søndag mot Vålerenga hjemme!

Dette sier Stephanie selv om å endelig få spille kamper med damelaget:

"Jeg gleder meg veldig til å spille kamp igjen. Det er en stund siden jeg spile kamp sist, så det skal bli gøy å komme i gang. Muligheten for å spille her kom da min ektemann Dallas Gerads signerte her i novembermåned. Å få spille hockey samtidig som jeg bor her med han var en unik mulighet jeg gjerne ville ta. Jeg har trent en god stund nå sammen med laget og alle er superhyggelige og hjelpsomme. Jeg har fått sett noen klipp fra kampene sammen med hovedtrener Isaac og gleder meg til kamp. Jeg kommer til å bidra med lederskap, erfaring og hardt arbeid."

Hovedtrener Isaac Palmgren er veldig glad for å ha "Steph" med i troppen!

"Da Dallas kom til Lillehammer fikk vi vite at hans kone Stephanie har spilt ishockey på et høyt nivå (D1) college og i Tyskland. Hun viste rask engasjement i forhold til å kunne spille for Lillehammer. Da vi fikk den beskjeden ville vi se henne på is og se om hun kunne bidra med noe til laget, og det så man raskt. Stephanie er en spiller med et meget godt skudd og en god spilleforståelse. Men den viktigste faktoren som jeg la merke til fort er hvordan hun er i laget. Hun har vært med å trent i et par måneder nå og måten hun hjelper de yngre spillerne med tips og triks er virkelig noe vi kan dra nytte av for å utvikle våre unge spillere på veien mot neste steg.

Du kan se Stephanie og de andre jentene i aksjon kl. 12.00 på søndag i Eidsiva Arena!