• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Vi har stor tro på å sanke poeng denne uka!

Sportslig leder Lars Bergseng oppsummerer den seneste tiden.

Etter en litt tyngre periode poengmessig har vi tatt en prat med sportslig leder Lars Bergseng som oppsummerer den siste tiden og kommer med en statusoppdatering på troppen.

"Det har vært litt tyngre poengmessig men for så vidt ikke spillemessig. Vi har blant annet to jevne kamper mot to av norges beste lag! Vi må også ta i betrakning at vi på det meste har hatt opptil 6 spillere ute med skader og utestengelse! Vi stiller forhåpentligvis med fullt lag på torsdag med unntak av Berger og Lucas som dessverre brakk ankelen under tirsdagens morgentrening.

Det at vi har spilt med 3 rekker et par kamper er grunnet sykdom. Vi bruker heller 9 løpere enn 10 eller 11. I tillegg til dette hadde U20 en meget viktig kamp på lørdag mot Frisk Asker for å sikre sluttspill. Humøret til gutta er fortsatt på topp tross lite poeng i de siste kampene.

Vi har alle troen på poeng mot Comet på torsdag, men i ishockey er det små marginer. Vi har hatt gode treninger denne uken og ser frem til å ta fatt på torsdagens oppgjør. Vi må heller ikke glemme lørdagens oppgjør mot Stavanger på hjemmebane som blir vår siste kamp før landslagspausen! Vi har troen på å sanke poeng denne uka!"

Har du ikke skaffet deg billett til lørdag? Vi trenger DEG! Sees vi?