• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Snorre Svarstad lånes ut

Klubben har blitt enig med Snorre Svarstad om en låneavtale med Hasle-Løren.

Snorre Svarstad har spilt i Lillehammer Ishockeyklubb i hele sitt liv. Nå søker han nye utfordringer på lån hos Hasle-Løren i Oslo, men skal fortsette å trene her på Lillehammer med A-laget.

Snorre selv sier følgende: "Sesongen ikke ble helt som jeg hadde forventet med tanke på kamper og spilletid. Til Hasle tar jeg med meg seriøsiteten fra hverdagen på treninger her hjemme. Jeg vet at det ikke er noe snarvei så det er bare hardt arbeid som gjelder. Det var ingen spesiell grunn til at det ble Hasle. De mistet noen spillere før jul og Sørvik’s bror er trener og lufta muligheten så da var det et ganske enkelt valg. De første kampene var bra. Fint å få kjenne på følelsen av seniorhockey. Det er det jeg har savnet litt første halvdel av sesongen".

Leder i sportsutvalget Lars Bergseng bekrefter at Snorre er klar for H/L og skal spille kamper med dem ut sesongen. Snorre skal trene med oss her i Lillehammer videre men trenger litt matching i 1. divisjon for å ta steget videre opp i elite. Dette for å utvikle seg videre på seniornivå for å forhåpentligvis være med L.I.K fra høsten igjen!

Vi ønsker Snorre masse lykke til i Hasle-Løren.