• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Ny klubbsjef!

Vi i Lillehammer ishockeyklubb kan stolt meddele at Torgeir Sundgot blir vår nye klubbsjef.

Etter en lang periode kan vi med glede meddele at Torgeir Sundgot blir vår nye klubbsjef.

Torgeir Sundgot er 47 år gammel fra Ulsteinvik, men bodd på Østlandet de siste 20 årene. Sammen med sin kone og deres to barn bor han for tiden i Asker. Torgeir har i de siste 5,5 årene jobbet i Regnskap Norge som er en bransjeorganisasjon for Statsautoriserte regnskapsforetak med ca. 2500 bedriftsmedlemmer og 8500 Statsautoriserte regnskapsførere som medlemmer. Han har også erfaring som salgssjef, markedssjef og country manager samt vært gründer. Torgeir har vokst opp i en idrettsfamilie med far Otto Sundgot, som ble seriemester i fotball med Viking i 1975 og har en haug med kamper for Hødd. Han har også eldre bror, Ole Bjørn Sundgot, med tid i Molde, Bradford og Lyn, samt en yngre bror, Arild Sundgot, godt kjent fra LSK fotball. Selv spilte Torgeir opp til dagens OBOS-nivå før turen gikk til USA for å studere.

Den langsiktige planen for Torgeir og familien er å flytte til Lillehammer, noe de gleder seg veldig til. Utfordringen med å flytte ligger i forhold til skolegang. Barna vil fullføre inneværende skoleår frem til sommeren 2024 i Asker. Deres eldste datter blir 17 år i 2024 og kan ende opp et annet sted i forbindelse med skole og fotball. Deres sønn er en ivrig ishockey-målvakt og vil forhåpentligvis trives godt i Lillehammer.

Dette sier Torgeir selv om ansettelsen, forventninger, filosofi og lederskapet fremover i den nye jobben:

«Prosessen rundt ansettelsen har vært veldig grundig! Det er tydelig at styret har virkelig lagt ned et detaljert stykke arbeid og bryr seg om klubben. Grunnlaget for at jeg ønsket denne jobben er først og fremst at jeg veldig glad i idrett og hele klubbfølelsen som er og kan skapes sammen i et samfunn som Lillehammer. Jeg er betatt av Lillehammer Ishockeyklubb og det potensialet som ligger her. I tillegg er jeg på bølgelengde med styret om å ha en balansert satsing der klubbens eksistens ikke skal settes på prøve og samtidig satse på unge lovende spillere fremover både for herre- og kvinnelaget. Vi skal få flest mulig barn og unge til å ha en fin opplevelse med ishockey. Jeg er klar over at det er en utfordrende jobb å lede et idrettslag bare så det er sagt. Men, jeg vet hva jeg går til og gleder meg til å bli kjent med alle de flinke menneskene i og rundt klubben. Jeg forventer at vi står sammen og bygger klubben sten for sten. Blir vi litt bedre måned for måned, så kan resultatet over tid bli meget bra!

Vårt største fokus vil være å skape trygge rammer for spillere, medlemmer, frivillige, barn, foreldre og de som er ansatt i klubben. Vi skal ta vare på det gode og bygge videre sten for sten slik at vi har en solid klubb som hele regionen kan være stolte av.

Som leder er jeg folkelig og skal gjøre mitt ytterste for å få det beste ut av alle i og rundt klubben. Den viktigste ressursen er menneskene! Lillehammer er også en god merkevare som det kan bygges rundt. Vi skal sammen ta tak i potensialet som ligger der.

Når det kommer til Lillehammer by så vet jeg at de har Norges beste hockeylag i Bambusa-ligaen. Lillehammer er en vakker by, omringet av fantastisk natur. Jeg har vært i Lillehammer flere ganger som turist og innen sport og alltid tenkt at jeg kunne tenkt meg å bo her. Plutselig skjer det!»

Styreleder Per Olav Andersen sier følgende om den nye klubbsjefen:

«Styret er svært godt fornøyd med rekrutteringen av Torgeir. Han oppfyller de kriteriene vi har satt for stillingen og han kjenner både hockey, idrettsdrift og næringsliv. Samtidig vil Torgeir være en god lagspiller når vi bygger en ny organisasjon i klubben og han vil være tilgjengelig for alle klubbens samarbeidspartnere på en god måte. Denne rekrutteringen er en ny og viktig brikke i å bygge den nye Lillehammer Ishockeyklubb.»

Torgeir vil være på plass fra 1. februar.

Velkommen inn i Lillehammer-familien, Torgeir!