• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

"Vi må fortsette å bygge videre på det som har vært bra hittil"

Vi har tatt en prat med Daniel Sørvik om seriestarten og morgendagens kamp mot Sparta!

Sesongen er godt i gang og hittil står vi med 15 poeng totalt på 9 kamper. En god start på sesongen man kan bygge videre på framover.

Assistenttrener Daniel Sørvik stortrives i trenerrollen og føler at han vokser seg mer og mer inn i den for hver dag som går. Både han og Jakub er positive til prestasjonene hittil og moralen i gruppa.

"Sesongen så langt har vært litt som forventet for Jakub og meg selv. Litt opp og ned, men stort sett gode prestasjoner som vi kan bygge videre på. Gruppa er fantastisk å jobbe med. Alle ønsker å bli bedre, alle ønsker å gjøre jobben for hverandre og Lillehammer ishockey. Vi må fortsette å bygge videre på det som har vært bra hittil. Samtidig som vi må fortsette å utvikle oss og jobbe med små detaljer hver eneste kamp og trening. Laget som helhet fortjener ros. Vi jobber knallhardt hele tida med høy intensitet og masse skøytegåing. Det krever mye, men vi ser utvikling kamp etter kamp!

Morgendagens kamp mot Sparta blir spennende. Sparta er en tøff motstander, så vi må være på fra start, gå mye på skøyter og jobbe enda hardere enn dem. Da er jeg sikker på at vi har en god mulighet for å ta alle 3 poengene!"

La oss dra i samme retning og gjøre lørdagen til en skikkelig fest i hallen! Sammen går vi for 3 poeng og en ekte festaften i arenaen!

Vi sees i morgen kl. 16.00!