• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

- Målet er gull!

I morgen starter sluttspillet og veien mot final four på hjemmebane for damene våre.

Første kvartfinale spilles onsdag kl. 19.00 hjemme mot Jar og vi gleder oss til en fartsfylt kveld i arenaen!

Trener Isaac Palmgren gleder seg til sluttspillet og mener sjansene er store for å kvalifisere seg videre til final four.

-Vi skal ikke stikke under en stol at vi er store favoritter i kvartfinalen og skal vinne to strake kamper. Fokuset vårt er på å opprettholde god kvalitet i det vi gjør i hverdagen, og at jentene og vi i trenerteamet forbereder jentene mentalt og taktisk. Målet er gull, alle må dra i samme retning på banen, vi må spille sammen og bruke hverandre for å skape gode sjanser i enkeltkampene. Ellers er det viktig at vi holder oss friske og raske igjennom hele veien til final four.

-Vi har sett et par kamper av Jar og har hatt en god dialog med Jar sin trener i løpet av sesongen, og jeg må si at de jobber bra og trener godt, så det blir veldig gøy å spille mot et nytt lag! Når det kommer til videre motstand tenker vi ikke så mye over det nå, vi tar kvartfinalene først også uansett hvem vi møter, så må vi vinne hvis vi skal nå målet vårt. Hverdagen blir litt annerledes i forhold til sluttspill, men vi fortsetter å trener både styrke og is, slik at vi er fysisk klare for final four. De siste 2 kampene har vi hatt mange store muligheter og masse skudd, men vi har ikke vært effektive nok i forhold til å score mål, men det er jeg sikker på kommer til å slippe opp nå inn mot sluttspillet.

Final four spilles her på Lillehammer 23 og 24 mars! Billetter til helgen ligger ute i appen!