• Hovedpartnere

    Partnere

Martin Gran har signert ny toårskontrakt!

Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at Martin Gran har signert en ny toårskontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb!

Martin er fornøyd med at en ny avtale er på plass og peker på flere ting som gjorde at han ønsket å fortsette i L.I.K.-drakten. -Jeg føler jeg har fått utvikle meg bra her, fått en fin rolle i laget og trives godt med gutta og i byen.

24-åringen kom til klubben og byen foran 19/20-sesongen og ser tilbake på en veldig fin tid. -Det har vært veldig fine to år og jeg ser fram til to nye. Trives i Lillehammer og alt som skjer rundt byen.

Martin har vært gnistrende god hele sesongen og står så langt med 25 målpoeng (13 mål, 12 assist) på 24 kamper. Det er nest best poengproduksjonen innad i laget og han er bare slått av tre norske spillere i hele Fjordkraftligaen.
-Jeg har hatt gode rekkekamerater og vi finner hverandre bra. Samtidig føler jeg at jeg har utviklet meg siden fjoråret. Jeg har fått en rolle som passer meg godt.

I skrivende stund er Martin og resten av laget inne i et ufrivillig spilleopphold. Om det blir oppstart igjen denne sesongen vet vi ikke per nå, men Gran er overbevist om at vi har et lag som skal bite godt fra seg i et eventuelt sluttspill. -Vi har selvfølgelig ambisjoner om å nå helt til topps, og vi har et lag som kan bite fra seg i sluttspillet. Per dags dato er det eneste vi kan gjøre å legge grunnlaget til en eventuell oppstart igjen.

Atle Svensrud er også strålende fornøyd med at Martin Gran blir i L.I.K. -Vi er selvsagt strålende fornøyd med at en spiller av Martin sitt kaliber, som har blitt så viktig for oss – og som var ønsket av en rekke klubber – velger og fortsette å utvikle seg hos oss de to neste sesongene.

Med det er det bare å glede seg over at Martin Gran blir å se i L.I.K.-drakt minst to sesonger til.