• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

Effektive i powerplay!

Lillehammer slo Stjernen 5-2

Etter å ha havnet under 1-2 etter til første pause, så snudde L.I.K. kampen i midtperioden med hele fire scoringer. Fire av fem kom i overtall i det som til slutt ble en overbevisende hjemmeseier!

Det hele startet friskt og tempoet var høyt. Begge lag bydde på offensiv og fysisk hockey og det var sjanser bege veier. Så fikk Lillehammer kampens første powerplay og på tampen av sekvensen satte 1-0 ved Liam Sætre. 17-åringen fikk en fin pasning av Andreas Martinsen og klinket inn sin første scoring på A-lagsnivå til stor jubel i Eidsiva arena! Minuttet senere svarte Stjernen og utlignet ved Piccinich, før gjestene selv på tampen av perioden utnytett sitt overtalsspill da Stian Kaltrud Nystuen styrte inn 1-2 mot sin moderklubb.

Og så var det duket for overtall- og scotingsbonanza for hjemmelaget i midtperioden. Henrik Eriksson satte inn 2-2 i overtall på fint fremspill av Martin Gran. Så var Gran servitør igjen, etter fine kombinasjoner med Nick Dineen, før Joakim Eidsa satte kølla på pasningen og styrte inn 3-2, for tredje gang i overtall for L.I.K. Drøye to minutter senere kriget Martin Ellingsen inn en scoring på en retur og Lillehammer var skikkelig i dytten. Lillehammer spilte med herlig intensistet, satte fast motstanderen i deres sone og øynet sjansen om å punktere kampen. Og i periodens siste spilleminutt gjorde Lillehammer det da Martin Gran satte inn 5-2, og det for fjerde gang i overtallspill!

Tredje periode ble en transportetappe da L.I.K. kontrollerte inn tre solide og deilige poeng og tok sin tredje seier på de fire siste kampene.