• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

"Pecka" fortsetter som målvaktstrener!

Det er med stor glede vi kan fortelle at vår svenske målvaktstrener, Per-Erik "Pecka" Alcén er med ett år til!

Per-Erik Alcén, bedre kjent som "Pecka" har ansvar for målvaktene våre i Lillehammer Elite og skal fortsette med det ytterligere en sesong til. Han har trent store profiler i løpet av sin tid som trener og har et brennende engasjement for sitt fag. Pecka jobber ukentlig med målvaktene på NTG U18, U20, damelaget og herrelaget, der blant annet Marthe Kongstorp har tatt steget opp på a-landslaget, samt debutert i U18 Elite i løpet av sin tid med Pecka som trener. Han har også bidratt i breddeavdelingen med egne keepertreninger.

Pecka har lang erfaring med toppmålvakter i alle aldre, kvinner og menn. Han har vist vei for kvinnelige målvakter. I Sverige er han godt kjent som Sara Grahns høyre hånd, en av sveriges beste kvinnelige målvakter gjennom tidene, med en en rekke OL og VM for damkronorna. Også tidligere målvakt på det norske kvinnelandslaget Christine Smedstad har hatt sin tid under Pecka. Han viste vei ved å gi henne muligheten til trene med gutta i Brynäs.

Pecka selv har 11 A-VM, 2 OL for det norske herrelandslaget og gått foran i arbeidet med Lars Haugen sin vei til KHL og Dynamo Minsk i 2011. Videre har Pecka hele 12 sesonger i SHL med Brynäs, ett SM gull og ett sølv, 4 junior gull og 4 sølv med Sara Grahn. I sin tid i Brynäs var han med å trene tre målvakter samtidig helt fra 10-års alderen inn mot NHL-draften. Han har en enormt imponerende CV der han har fått frem hele 11 målvakter til NHL fra Brynäs under sine 12 år i klubben. Pecka har et stort hjerte for utvikling og så potensiale i Samuel Ersson da han var i Falun og videre ble en del av Brynäs sammen med han. Nå spiller Samuel til daglig i Philadelphia Flyers i NHL.

Med andre ord, Pecka har en enorm CV og er en viktig brikke inn i arbeidet mot å utvikle ambisiøse norske målvakter både via NTG Lillehammer, men også på a-laget! Vi gleder oss til fortsettelsen!