• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Ny prosjektleder på plass i L.I.K.

Julie Grime Engely er ny prosjektleder i L.I.K.

Styret har ansatt Julie Grime Engely som prosjektleder i Lillehammer Ishockeyklubb Elite. Julie begynner også 1. februar 2024 sammen med vår nye klubbsjef, Torgeir.

Julie har i dag i en deltidsstilling som daglig leder i Centrum Tigers i BLNO og som prosjektleder i Zuccarellostiftelsen. I tillegg er hun styremedlem i Holmen Hockey med spesielt fokus på å følge opp jentehockey. Julie flytter fra Oslo til Lillehammer til oppstart 1. februar.

Ansettelsen av Julie er gjort etter avtale med bredde som er med på å finansiere stillingen.

Julie sier følgende om sin nye stilling:

"Først og fremst har det vært et mål å få seg en 100% stilling i idretten en lengre periode, og når muligheten åpnet seg i en ny by og i en så spennende klubb vekket det en stor interesse hos meg. Hovedoppgavene blir klubbdrift for elite og bredde, kommunikasjon, jenteprosjekter og øvrige prosjekter som hockeycamper osv. Det er mye jeg ser frem til. Jeg var på plass på Hockey Classic i helgen og er imponert over arrangementet. Jeg kommer fra basketball som idrettsklubb nå. Det vil jo si at jeg er godt kjent med sesongbasert idrett og oppsett. I tillegg har jeg jobbet i Zuccarellostiftelsen siden januar 2021. Der har jeg jo blitt godt kjent med hockey-Norge. Jeg er oppvokst i Asker med en storebror i hockeyen og er derfra kjent med sporten fra jeg var liten. Per dags dato sitter jeg også i styret i breddeklubben Holmen Hockey. Jeg kommer fra Zuccarellostiftelsen og basketballklubben Centrum Tigers, og gleder meg til å fortsette karrieren i Lillehammer, både som by og klubb. Det er mye spennende som skjer generelt i hockey-Norge, og det er spesielt mye potensialet i LIK. Det blir spennende å ta med seg erfaringen jeg har fra mine nåværende jobber inn i noe nytt. Dere kan forvente en hardtarbeidende jente med mye energi. Jeg er et ja-menneske med mye engasjement. Jeg brenner for idretten og kommer til å gjøre mitt ytterste for at klubben lykkes i tiden fremover. Ansettelsesprosessen har vært veldig profesjonell. Jeg har blitt fulgt opp over en lenger periode og jeg opplever folka som har vært involvert som svært inkluderende og varme. Dette er jo også en av grunnene til at jeg tok valget med å flytte så langt på meg. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med enda flere i klubben og hører rykter om at det er svært likandes mennesker i og rundt LIK!"

Vi gleder oss enormt over at Julie blir med oss på laget og ser frem til Februar!

Velkommen inn i L.I.K-familien, Julie!

Foto: Schjærven reklamebyrå.