• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Tom Jøstne blir en del av kvinnelandslagets trenerteam!

Vi kan med glede meddele at damelagets assistenttrener Tom Jøstne trer inn i rollen som assistenttrener på A-landslaget for kvinner.

Tom har erfaring 20 års erfaring som videocoach på A-landslag herrer med 17 A-VM, 2 B-VM og 3 OL. Han er også assistenttrener for NTG/Lillehammer kvinner og ansatt ved NTG/Lillehammer siden 1997. Han har tidligere vært trener for U18/U20 Lillehammer, A-lag Lillehammer og Gjøvik. Han har tidligere spilt for Hasle/Løren før han flyttet til Lillehammer som spiller.

Det er stort for oss som klubb å kunne annonsere Tom sin nye trenerjobb i tillegg til jobben som trener for damelaget og på NTG. VI er sikre på at Tom styrker trenerstaben og damesatsingen i Norge ytterligere via sin nye rolle i forbundet.

Tom selv sier følgende om å tre inn i den nye rollen som assistenttrener for kvinnelandslaget:

-Jeg takket ja til å være assisterende trener for kvinnelandslaget, for jeg tror på laget og den positive utviklingen av kvinnelig ishockey. Kvinnelige utøvere viser stor framgang og dedikasjon til sporten, og jeg ønsker å bidra til deres utvikling og å hjelpe dem til å nå sitt fulle potensial. Jeg ser fram til å bli kjent med spillerne under landslagsturneringen i februar. Vi skal jobbe målrettet sammen fram mot VM i april, og jeg forventer at vi skal hevde oss godt i den kommende turneringen. Jeg håper at min erfaring, spesielt den lange internasjonale erfaringen jeg har fra 20 sesonger med A-landslaget for herrer, kan være med å bidra for at damene skal lykkes med å nå sine mål.

Arbeidet med damene gir meg en fin utfordring som trener. Samtidig gir de meg masse energi gjennom at de er seriøse, pliktoppfyllende og responderer godt på tilbakemeldinger. Ishockeydamene er flinke til å si at de setter pris på det vi gjør for dem, og det er også en viktig drivkraft for meg som trener. Det er gledelig hele 5 av de lokale jentene som er uttatt til denne landslagsturneringen. De trener systematisk med en stor menge, uke etter uke. Det arbeidet de legger ned og den utviklingen de har hatt, har nå blitt lagt merke til av den nye landslagssjefen. Det bør være en inspirasjon for de øvrige lagvenninnene som spiller for L.I.K/NTG-laget i Bambusa Ligaen. Den nye kvinnelandslagssjefen er Andrè Lysestøen. Han har satt i sammen et trenerteam med Henrik Ratejczak med ansvar for backene, Målvaktstrener er Mathias Falseth, og jeg skal ha ansvar for løperne. Vi har lagt en plan, og er godt forberedt til samlingen i Slovakia.

Vi er enormt stolte av Tom og landslagsjentene våre (Thea R, Josefine, Ida, Marthe og Ella H)! Lykke til på samling!