• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
I dag 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan

Sigve er en del av oss!

Sigve Skrefsrud er et kjent ansikt i Eidsiva Arena mange personer kjenner. Han er fast på alle A-lags kamper, og har L.I.K. langt inn i hjerterota. Sigve, som har lett psykisk utviklingshemming og ADHD, har i mange år representert klubben på en veldig fin og god måte, både som frivillig medarbeider og supporter.

I den senere tid har Sigve opplevd en del kjedelig episoder i Eidsiva Arena, der han har vært utsatt for ulike former for mobbing og trakassering. Det synes vi er trist, derfor inviterte gutta på A-laget Sigve inn i garderoben før trening mandag 6.februar, der han fikk en signert – og en kampbrukt hockeykølle fra Eidsa. Vi er en liten hockeyfamilie på Lillehammer, og der skal vi ta vare på hverandre og respektere hverandre for den man er uavhengig av sykdom og utseendet. Vi på A-laget har nulltoleranse for mobbing. Alle skal føle seg sett og respektert. Sigve er en del av oss, og vi står alle bak Sigve. Vi forventer at alle står opp mot mobbing og tar vare på hverandre, sier klubblegenden Eidsa.

Sigve er også en del av Patriotene Lillehammer, som jobber hardt for at alle skal føle seg velkommen. -For vår del er mobbing uakseptabelt og det har vi nulltoleranse for. Hvis vi oppdager mobbing eller dårlig oppførsel, uavhengig av hvem som blir behandlet dårlig, kommer vi til å slå hardt ned på det. Vi oppfordrer til god oppførsel, og at vi alle tar vare på hverandre, sier Patriotenes leder Roger Opsahlhagen.