• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

En av oss har gått bort

Det er med stor sorg Lillehammer Ishockeyklubb i dag har mottatt budskapet om Alexander Reichenbergs bortgang.

Alexander har vært en av Lillehammers største profiler gjennom tidende, med en stor internasjonal karriere som proff i Tsjekkia, Sverige og Østerrike. Han har også landskamper for Norge fra U18 til A-landslaget og representerte Norge under OL i Pyeongchang i 2018.

Alexander spilte de tre siste sesongene for moderklubben og hadde sist vinter sin beste sesong med 44 poeng i grunnserien. Han ble også en del av kapteinsteamet før sist sesong.

For klubben og laget var Alexander en stor profil, en spiller med en x-faktor i spillet sitt og en viktig bidragsyter i gruppa. Han brukte også sin internasjonale erfaring til å motivere lagets unge spillere som var i starten av sin karriere.

Etter den gode sesongen, som nettopp er avsluttet, fikk Alexander velfortjent oppmerksomhet fra flere store klubber i Norge og utlandet. Selvsagt lå det også et tilbud fra moderklubben på bordet og han ønsket å bruke tid på å vurdere et nytt profftilbud i utlandet opp mot et godt liv med jobb, klubbspill og tilhørigheten til venner og kollegaer på Lillehammer.

Det er ufattelig trist å tenke på at han aldri skal få høre publikums taktfaste rop i Eidsiva Arena og at vi som satt på tribunen ikke får se spilleren med det store smilet, den ekstra finten eller det knallharde slagskuddet fra droppsirkelen i power play.

Hvil i fred, nr. 61. Du vil alltid bli husket som en artist.

Våre tanker og medfølelse går til familie, kjæreste og lagkamerater.

Dette publiseres i samråd med de pårørende.