Sommerhockeyskolen 2025
Bilde mangler
Sommerhockeyskolen på Lillehammer

Velkommen til Eidsiva Sommerhockeyskolen på Lillehammer.

Det er en glede å få invitere alle, både gamle og nye elever til Eidsiva Sommerhockeyskole på Lillehammer.

Lillehammer Ishockeyklubb har de siste årene arbeidet for å skape en hockeyskole der DU som elev skal stå i fokus. Vi håper at alle våre tidligere og nye elever trives i vårt kompakte opplegg i og rundt Eidsiva Arena og Ungdomshallen.

Vi har som målsetting at du skal få utvikle deg både som hockeyspiller og menneske gjennom en uke, sammen med oss.

Lillehammer Ishockeyklubbs sommerhockeyskole ble arrangert første gang i 2004. Siden den gang har sommerhockeyskolen vokst hvert eneste år.

Sommerhockeyskolen er primært for gutter og jenter i alderen 8-15 år (for 2024 gjelder det årgangen fra og med 2009, til og med 2017, gutter og jenter).

Normalt vil vi ha treningsgrupper inndelt etter alder, det kan forekomme flytting opp eller ned i gruppene. Vi forsøker etter beste evne å tilpasse gruppene optimalt.

Vi legger vekt på individuell trening som skøyteteknikk, pasninger, puck-kontroll, finter, skudd og lignende. I tillegg bruker vi mye spill, for eksempel 3 mot 3, for å trene spilleforståelse.

Det er viktig for oss at elevene har det moro samtidig som de har en lærerik uke sammen med dyktige og kvalifiserte trenere.

Det blir i tillegg målvaktstrening 2-3 kvelder i løpet av uken, med egen målvaktstrener.

Vi har teori om de ulike temaene vi har på istreningene. Vi legger også stor vekt på basistrening som koordinasjon, bevegelighet, styrke, spenst, hurtighet og kondisjon. For de minste blir det mye oganisert lek.

Påmelding

For å kunne melde deg på må du være født imellom 2009 og 2017

Internatelev

Pris for en uke inkl. internatovernatting er kr. 5.999,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Det blir kun servert et varmt måltid på søndag (oppstartsdag). 

Dagelev

Pris for en uke er kr. 4.999,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag. Det blir kun servert et varmt måltid på søndag (oppstartsdag). 

Dagelev – Aktive L.I.K. medlemmer

Pris for en uke er kr. 3.999,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag. Det blir kun servert et varmt måltid på søndag (oppstartsdag)

Ved påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Vi ønsker at de som er interessert melder seg på så fort som mulig, slik at vi kan planlegge grupperinger/trenere på et så tidlig tidspunkt som mulig.

Ansvarlig sommerhockeyskolen:

Per Olav Skarpjordet

E-post: [email protected]

Tlf. +47 913 75 360

Overnatting

Det vil være mulig med internatovernatting for elevene.

Ved internatovernatting, så må deltagerne ha med seg eget liggeunderlag, sengetøy/sovepose og pute. Mer informasjon rundt hva man trenger, vil vi komme med når det nærmer seg oppstart.

Trenere

Trenere / Instruktører

Vi bruker norske og internasjonale trenere som har mange års erfaring og bred kompetanse, både som klubbtrenere og landslagstrenere. Vi har også egen målvaktstrener som vil jobbe spesielt med målvaktene. I tillegg vil vi også ha trenere som gjennomfører barmarkstreningene.

Vi setter kompetanse, pedagogiske evner og kvalitet høyt, når vi velger ut instruktører.

Følgende trenere er klare:

(Her vil det komme informasjon om trenere og instruktører)

Annen informasjon

Mat/bespisning:

Fra tidligere år vet vi at du som hockeyskoleelev trenger et rikt og variert kosthold. Vi benytter oss av gode råvarer, og dyktige kokker som skal sørge for at du som elev får den maten du trenger.All bespisning foregår i vårt fine VIP rom i 3 etg. i Eidsiva arena (Lounge 1957).

Aktiviteter:

Det vil bli aktiviteter i løpet av ditt opphold på Lillehammer i tillegg til treningsøktene. Vi vil legge opp til kamper og mye morsomt. Noen overraskelser blir det nok også.

Villkår

A. Påmelding og betaling

Påmelding til Sommerhockeyskolen skjer direkte på våre nettsider PÅMELDINGSSKJEMA. Påmeldingsavgiften i sin helhet må betales innen 20.4.2024 (faktura blir tilsendt fra Lillehammer Ishockeyklubb på e-post).

NB - for 2025 vil betaling skje gjennom Rubic

  • Internatelev kr. 5.999,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt frokost, lunsj, middag og kveldsmat.Det blir kun servert et varmt måltid på søndag (oppstartsdag).
  • Dagelev kr. 4.999,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag. Det blir kun servert et varmt måltid på søndag (oppstartsdag).
  • Aktive medlem i Lillehammer Ishockeyklubb kr. 3.999,- og inkluderer alt som inngår i hockeyskolen, samt lunch og middag. Det blir kun servert et varmt måltid på søndag (oppstartsdag

B. Avbestilling / refusjon

Vi har følgende regler når det gjelder avbestilling / refusjon av innbetalt påmeldingsavgift/sluttbetaling.

  • Inntil 30 dager før oppstart – hele deltakeravgiften (påmeldingsavgift og sluttbetaling) refunderes med unntak av adm. gebyr på kr. 750,-
  • 30-15 dager før oppstart – 50% av deltakeravgiften må betales.*
  • 15-1 dager før oppstart eller manglende frammøte: Ingen deltakeravgift (påmeldingsavgift og sluttbetaling) refunderes.*
  • Fra oppstartsdag og under oppholdet – Det gis ingen refusjon ved utelatt oppmøte, eller hvis deltager ønsker/må trekke seg fra sommerhockeyskolen. Det gis heller ingen refusjon om det skulle oppstå skader/sykdom som gjør at eleven ikke får detlatt på planlagt aktivitet.

(* Ved sykdom og fremlegging av legeerklæring, refunderes hele deltakeravgiften med unntak av adm. gebyr på kr. 750,-. Dette må da meldes sommerhockeyskolen før oppstart. Skader/sykdom som oppstår etter at skolen er startet, gir ingen refusjon.)

C. Avlysning av Sommerhockeyskolen

kan avlyses pga. uforutsette hendelser (f.eks. covid-19), for få påmeldinger etc. Ved avlysning skal Sommerhockeyskolen, underrette deltakerne så snart som muligt. Avlysning grunnet nevnte årsaker medfører full tilbakebetaling av innbetalt beløp. Skulle det komme restriksjoner etter at sommerhockeyskolen har startet (karantene/smitte etc) gis det ingen refusjon til deltagere som blir berammet av dette.

Sommerhockeyskolen er sponset av
General partnere