CANADISK CENTER HAR SIGNERT!
Publisert: 2023-06-02
Derian Plouffe er klar for L.I.K.!

Den kanadiske centeren er født og oppvokst i Canada og har spilt de to foregående sesongene i East Coast for Newfoundland Growlers. Han har tidligere spilt college hockey i USA for Niagara University i NCAA D1 og spilt til sammen 11 kamper i AHL for Toronto Marlies sesongen 17/18 og 18/19. I sin siste sesong i Niagara University gjorde han en meget sterk sesong med hele 35 poeng på 35 kamper, og var lagets poengkonge.

Hvorfor valgte du å signere med Lillehammer IK? «Jeg valgte Lillehammer fordi jeg har hørt masse positivt om ligaen og laget, og Norge er et land i Europa jeg alltid har hatt lyst til å besøke.»

Hvordan var prosessen før du signerte? «Prosessen var enkel og uanstrengt. Jeg gjorde min egen research på laget og området. Agenten min og sportsutvalget var veldig gode på å kommunisere og svarte på alle mulige spørsmål jeg måtte ha.»

Hva er dine styrker? «Mine styrker som ishockeyspiller er at jeg er en toveis center/forward. Jeg kan tilpasse meg og spille alle mulige situasjoner laget ønsker jeg skal. Jeg har gode skøyteferdigheter og laget kan stole på meg offensivt og defensivt.»

Hva ser du frem til ved å spille i Lillehammer? «Jeg ser frem til opplevelsen ved å spille i Lillehammer. Dette inkluderer så klart at jeg ønsker å utvikle ferdighetene mine som hockeyspiller sammen med lagkameratene mine. Jeg må også nevne at jeg er veldig heldig som har fått muligheten til å spille i Norge og jeg ser veldig frem til å reise rundt i området og lære om norsk kultur og tradisjoner når jeg bor her.»

Sportsutvalget sier følgende om Derian: “Derian er en spiller vi ser for oss i en produserende rolle. Han har god spilleforståelse, et godt blikk for spillet og kan gjøre mål. I tillegg til dette er han også stabil defensivt, samt at han virker som en bra person som vil passe godt inn i laget.”

Vi ønsker Derian Plouffe hjertelig velkommen til #heledalen’s lag!

J. Engmann
General partnere