• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Karoline Sandnes lånes ut frem til 15. februar

Trønderjenta Karoline Sandnes kom til Lillehammer forrige sesong og kombinerer spill for damelaget med skolegang ved NTG Lillehammer. Nå har Lillehammer Ishockeyklubb blitt enige med Nidaros Kvinner om en låneavtale for Karoline Sandnes frem til 15. februar.

Nidaros selv har vært åpne til klubbene i Bambusa-ligaen i forhold til at de er få spillere og trengte hjelp. Derfor ser vi en mulighet for å hjelpe Nidaros og samtidig gi Karoline den matchingen hun og vi ønsker med mer spilletid for hennes tidligere klubb.

Damene møter Nidaros på lørdag og søndag. Karloline er da i Nidaros sin tropp.

Karoline sier følgende om situasjonen:

-Jeg fikk spørsmål fra Tom om det var aktuelt for meg å hjelpe trøndersk hockey i en liten periode i og med at de er så få spillere. Jeg tenker det er veldig positivt for meg og min utvikling å få spilt med Nidaros noen kamper. Jeg har jo kun spilt hockey i 4 år og det er litt av grunnen til at jeg også søkte NTG. Her har jeg en mer tilrettelagt treningshverdag. Nå som jeg har vært her i 1,5 år er det gøy å få muligheten til å få et bedre inntrykk av hvor jeg står i min egen utvikling. Det er muligheter for mer spillertid og en litt annen rolle hos Nidaros. Jeg kommer helt klart til å fortsette på NTG som Lillehammer-spiller, og jeg skal trene som vanlig på Lillehammer. Etter utlånet skal jeg tilbake og kjempe om dobbelt gull med resten av Lillehammerjentene! Jeg er veldig spent på å spille mot eget lag, men vet jeg har støtte fra de andre jentene i gruppa. Håper de også ser at dette er en unik mulighet for meg samtidig som jeg kan hjelpe trøndersk damehockey. Det kommer til å bli veldig rart å ta på seg en annen drakt for å spille mot dem jeg trener med hver dag, men det blir en spennende erfaring å ta med seg.

Vi ønsker Karoline lykke til i Nidaros, og gleder oss til du kommer tilbake!