• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Status etter møtet 16.12.22

Fredag 16.12.22 ble det avholdt et møte i Eidsiva Arena hvor styret, Rune og Øyvind fra administrasjonen, Nick Dineen og Martin Gran fra spillergruppa, representanter fra sponsorgruppa, NTG, Sparebank 1 Gudbrandsdalen, Eidsiva og kommunedirektøren var tilstede.

Her ble det redegjort for den økonomiske situasjonen og diskutert løsninger på kort sikt og på lengre sikt for å redde klubben.

Det er anslått at vi har et kapitalbehov på i størrelsesorden 3. - 3,5 millioner kr.

På møtet ble det enighet om at sponsorgruppa, Sparebank 1 Gudbrandsdalen og NTG går sammen om å ta kostnaden av en ekstern konsulent for å bistå styret i å finne ut hva som er årsaken til den økonomiske krisen samt bistå med veiledning en periode framover.

Videre vil styret få tilbakemedling fra Sparebank 1 Gudbrandsdalen og Eidsiva på tirsdag kommende uke i hvilket omfang de har mulighet til å bidra.

Alle i sponsorgruppa, Andreassen Blomster AS, Medby AS, G3 Gausdal Treindustrier SA, Mjøs-produkter AS, Husumgruppen AS og Brødrene Lunn AS, går inn med 25% av sitt opprinnelige sponsorbidrag i engangssum for å bidra til en løsning for å redde klubben. De har også sendt ut en mail til de øvrige sponsorene i klubben i går kveld med en anmodning om å gå inn med 15-25% av sitt opprinnelig sponsorbidrag.

Vi vil også benytte anledningen til å takke for det fantastiske engasjementet og stå-på-viljen sponsorgruppen, medlemmer, frivillige og mange andre viser i denne krevende tiden.

Vi lover å holde alle løpende oppdatert i tiden fremover.