• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
I dag 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

HOVEDTRENER PÅ PLASS!

Det er med stor glede vi kan presentere 49 år gamle Jakub Petr som hovedtrener for Lillehammer ishockeyklubb.

Jakub Petr har signert en ettårskontrakt og vil være på plass i løpet av mai. Han har gjennomført sin trenerutdanning ved Charles University Praha og har i løpet av sin trenerkarriere opparbeidet seg lang erfaring med utvikling av unge spillere. Som trener i en årrekke internasjonalt for Tsjekkias U18 og U20 landslag har han vært en viktig brikke i utviklingen av tsjekkiske talenter. I tillegg til dette har han trent HC Vitkovice i den tsjekkiske eliteserien over flere år.

Representant i sportsutvalget Åge Ellingsen sier følgende om vår nye hovedtrener: «Vi er veldig fornøyde med signeringen av Jakub Petr som hovedtrener det neste året. Vi har stor tiltro til at han kommer til å passe godt inn i vår filosofi da vi ønsker å være et hardtarbeidende lag som skal spille intensiv og rask hockey. Hans brede erfaring både med utvikling av spillere og som trener på det øverste nivået i Tsjekkia vil både styrke spillerne våre og klubben på sikt.»

Petr selv sier følgende: «Jeg er stolt over å være en del av organisasjonen og gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver sammen med dere!»