• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
I dag 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Styret og daglig leder Atle Svensrud er enige om å avvikle arbeidsforholdet

Styret i Lillehammer Ishockeyklubb Elite og daglig leder Atle Svensrud er enige om å avvikle Svensrud rolle som daglig leder og sportslig leder i klubben.

2022 har vært et krevende år for begge parter med store økonomiske utfordringer. Daglig leder var også sykmeldt i store perioder gjennom året og klubben har derfor over lang tid hatt en redusert bemanning i administrasjonen. Hans oppgaver både på sport og drift ble derfor i stor grad ivaretatt av andre, så langt det lot seg gjøre.

Når klubben nå staker ut en ny kurs er det naturlig å se på ny organisering av klubbdriften og blant annet så er det naturlig over tid å dele rollene som daglig leder og sportslig leder. Atle Svensrud går av som daglig leder nå, men vil i perioden frem til 30. november 2023 være tilknyttet klubben som konsulent og underlagt styret med konkrete evalueringsoppgaver.

Klubben vil i løpet av kort tid lyse ut stillingen som daglig leder eller klubbsjef og skal bygge en ny organisasjon for både bredde- og elitevirksomheten.

  • Atle har bidratt med mye til klubben i de siste 8 årene, først som frivillig og deretter som ansatt. Styret, som fortsatt er ganske ferske i rollen, vil forsøke å ta vare på den erfaringen gjennom å få evaluert grundig flere driftsområder slik som for eksempel Hockey Classic, spillerlogistikk, innkjøp og drift av kamparrangementer slik at vi beholder denne kunnskapen i hallen, sier styreleder Per Olav Andersen.

  • Jeg har lagt mye i jobben min gjennom alle årene i hallen og har et stort hjerte for klubben. Jobben har vært givende og morsom, men også krevende, særlig under og etter korona-pandemien. Jeg er glad for at jeg har fått jobbe med å bygge lag, være med på spiller- og trenerutvikling, men nå ønsker jeg å prioritere annerledes i forhold til familie, jobb og fritid, og kommer derfor etter hvert til å søke nye utfordringer. Jeg er glad for at jeg fortsatt får bidra med mine erfaringer i en periode. Nå er det viktig for klubben at det kommer inn nye øyne som tar klubben som vi alle er glad i opp til neste nivå, sier daglig leder Atle Svensrud.

For spørsmål, kontakt styreleder Per Olav Andersen, 91886082