• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 16 September Sept
Tirsdag Tir 19 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
I dag 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov

CANADISK CENTER HAR SIGNERT!

Derian Plouffe er klar for L.I.K.!

Den kanadiske centeren er født og oppvokst i Canada og har spilt de to foregående sesongene i East Coast for Newfoundland Growlers. Han har tidligere spilt college hockey i USA for Niagara University i NCAA D1 og spilt til sammen 11 kamper i AHL for Toronto Marlies sesongen 17/18 og 18/19. I sin siste sesong i Niagara University gjorde han en meget sterk sesong med hele 35 poeng på 35 kamper, og var lagets poengkonge.

Hvorfor valgte du å signere med Lillehammer IK? «Jeg valgte Lillehammer fordi jeg har hørt masse positivt om ligaen og laget, og Norge er et land i Europa jeg alltid har hatt lyst til å besøke.»

Hvordan var prosessen før du signerte? «Prosessen var enkel og uanstrengt. Jeg gjorde min egen research på laget og området. Agenten min og sportsutvalget var veldig gode på å kommunisere og svarte på alle mulige spørsmål jeg måtte ha.»

Hva er dine styrker? «Mine styrker som ishockeyspiller er at jeg er en toveis center/forward. Jeg kan tilpasse meg og spille alle mulige situasjoner laget ønsker jeg skal. Jeg har gode skøyteferdigheter og laget kan stole på meg offensivt og defensivt.»

Hva ser du frem til ved å spille i Lillehammer? «Jeg ser frem til opplevelsen ved å spille i Lillehammer. Dette inkluderer så klart at jeg ønsker å utvikle ferdighetene mine som hockeyspiller sammen med lagkameratene mine. Jeg må også nevne at jeg er veldig heldig som har fått muligheten til å spille i Norge og jeg ser veldig frem til å reise rundt i området og lære om norsk kultur og tradisjoner når jeg bor her.»

Sportsutvalget sier følgende om Derian: “Derian er en spiller vi ser for oss i en produserende rolle. Han har god spilleforståelse, et godt blikk for spillet og kan gjøre mål. I tillegg til dette er han også stabil defensivt, samt at han virker som en bra person som vil passe godt inn i laget.”

Vi ønsker Derian Plouffe hjertelig velkommen til #heledalen’s lag!